Дворічний хлопчик розповів, ким був у минулому житті
Світ

Дворічний хлопчик розповів, ким був у минулому житті

11 червня 2023, 10:29
0
1
Сподобалось?
1

Ця неймовірна містична історія сталася у США. Мама помітила, що її дворічний син Люк надто по-дорослому міркує. А ще він почав усі свої іграшки називати Пем. Тоді малюк розповів, що це… не перше його життя й у минулому він був жінкою.

Усі іграшки називав одним жіночим іменем

Еріка Руелман – звичайна жінка і мама. Вона ніколи й подумати не могла, що з нею може трапитися щось містичне. Народження сина чекала з нетерпінням. І саме після його появи на світ жінка пережила неймовірний шок.

Спочатку Люк розвивався, як і всі інші дітки: навчився сидіти, ходити, почав вимовляти свої перші слова. Однак пізніше його поведінка здалася матері дивною. Коли батьки чи друзі дарували хлопчику іграшки, він усіх їх називав однаково – Пем. Це жіноче ім’я, однак його ніколи вдома не вимовляли, адже ні рідних, ні близьких знайомих Памел (скорочено – Пем) в Руелманів нема.

– Я спитала сина: «А хто така Пем?» – згадує Еріка. – Він обернувся до мене і сказав: «Ну, це був я». Я поцікавилася, що це означає. І Люк відповів: «Це раніше був я, але помер, піднявся на небо і побачив Бога. А потім Бог зіштовхнув мене назад униз. Коли прокинувся, я вже був немовлям, і ти назвала мене Люком».

Мама дуже зніяковіла, оскільки вдома ніколи не розповідали про Бога і не обговорювали теми життя та смерті. Такі думки сина жінку дещо налякали. Вона вирішила наступного разу розпитати Люка детальніше. Те, що почула, шокувало.

На запитання «як Пем померла?», Еріка отримала відповідь, що жінка загинула під час пожежі. При цьому дитина зробила рукою жест, який пояснював, що Пем стрибнула з даху. Мама продовжила випитувати у сина подробиці. Так з’ясувала, що все сталося у великому місті, де є потяги. За характерними описами вулиць зробила висновок, що мова йде про Чикаго. Тож вирішила пошукати інформацію про великі пожежі у тому місті із загибеллю жінок. І знайшла!

Діти від різних батьків були схожі, як дві краплі води

У березні 1993 року будівлю чиказького готелю «Пакстон» охопила сильна пожежа. Більшість жителів виявилися замкненими на верхніх поверхах без шансу спуститися вниз. Вони згоріли живцем. А ось 30-річна Памела Робінсон намагалася врятуватися від вогню, стрибнувши з даху. На жаль, висота була надто великою, і бідолашна загинула.

Люкові показали кілька різних жіночих фотографій. І хлопчик серед них обрав знімок Памели. Він чітко вказав на фотографію загиблої жінки та розповів, що пам’ятає, коли та за яких обставин її було зроблено. Тоді Еріка почала цікавитись родичами Пем, зокрема, зв’язалася з донькою загиблої жінки. Зустрівшись з дівчиною, вона знайшла дивовижну схожість між нею та своїм сином. Діти були схожі, як дві краплі води.

– Я дізналася, що Пем була великою шанувальницею американського співака Стіві Вандера. І Люку дуже подобається саме ця музика, – каже Еріка.

Минули роки. Хлопчик почав втрачати зв’язок зі своїм минулим. Через якийсь час він вже не міг сказати, хто така Пем і чому він на неї так схожий…

Світлана РІДНА


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися