Бразилія виходить у півфінал, але без Неймара
Спорт

Бразилія виходить у півфінал, але без Неймара

5 липня 2014, 04:37
0
0
Сподобалось?
0

Господарі турніру спокійно проходять у півфінал, де зустрінуться з Німеччиною.

Бразилія - Колумбія - 2:1

Голи: 1:0 - Тіягу Сілва (7), 2:0 - Луїс (69), 2:1 - Родрігес (80 - з пенальті).

Бразилія: 12. Сезар, 3. Тіягу Сілва, 4. Давід Луїс, 6. Марсело, 23. Майкон, 5. Фернандіньо, 8. Пауліньо (18. Ернанес, 86), 11. Оскар, 7. Халк (16. Рамірес. 82), 9. Фред, 10. Неймар (15. Енріке, 88).

Колумбія: 1. Оспіна, 2. Сапата, 3. Єпес, 7. Армеро, 6. Санчес, 11. Куадрадо (20. Кінтеро, 80), 13. Гуарін, 14. Ібарбо (19. Адріан Рамос, 46), 18. Суньїга, 9. Гутьєррес (17. Бакка, 70), 10. Хамес Родрігес.

Збірна Бразилії заслужено перемогла у цьому матчі. Підопічні Сколарі практично з перших хвилин примусили грати колумбійців у непритаманний для них футбол від оборони. Швидкий гол після стандарту надав більше впевненості бразильцям і вони увесь перший тайм намагалися розвинути свій успіх. Лише вдала гра Оспіни завадила цим планам. Були моменти і у колумбійців, але вони виникали значно рідше. Найреальніший шанс відзначитись ще до перерви втратив Куадрадо - він просто не влучив у ворота і забійної позиції. До речі, це було за кілька хвилин після пропущеного колумбійцями.

У другому таймі Бразилія перейшла до гри на контратаках. Колумбійці отримали більше простору і можливостей грати у свій футбол. Проте великих дивідендів команда Пеккермана не здобула. А ось бразильці реалізували у гол свій черговий стандарт - Луїс гарматним пострілом зі штрафного метрів за 30 від воріт подвоїв рахунок. Трохи відродити інтригу колумбійцям вдалося за десять хвилин до фінального свистка. Родрігес реалізував 11-метровий, призначений за фол Сезара. Але інтрига була примарна, бо реально колумбійці не були близькі до того, аби відігратися.

Бразилія відсвяткувала перемогу і готуватиметься до матчу з Німеччиною. У ньому не візьме участь суперзірка пентакампеоне Неймар. Він залишив поле на ношах. Кілька годин уболівальники збірної Бразилії просиділи під лікарнею, куди доставили нападника. Новини від медиків були невтішними - для Неймара чемпіонат закінчений.

https://www.youtube.com/watch?v=qgLFFu5mrXQ


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися