«Чорноморець» стартує у Європі з поразки від хорватського «Спліта»
Спорт

«Чорноморець» стартує у Європі з поразки від хорватського «Спліта»

1 серпня 2014, 01:31
0
0
Сподобалось?
0

Іронія полягає у тому, що путівку до Ліги Європи в одеському клубі здобували зовсім інші футболісти, ніж ті, що зараз грають у цьому турнірі. Значні зміни у складі «Чорноморця» змінили і його гру... не в кращий бік.

«Спліт»-«Чорноморець» - 2:0

Голи: 1:0 - Рог (25), 2:0 - Белль (48).

«Спліт»: 3. Главіна (Ерцег, 75), 6. Глумач, 9. Білич, 16. Радотич, 17. Рог, 19. Дуймович, 24. Відович, 25. Ругашевич, 26. Галович, 30. Вукович, 34. Белль (Багарич,66).

«Чорноморець»: 2. Безотосний, 52. Тейку, 77. Кутас, 10. Гай, 8. Ковальчук (Гречишкін, 77), 17. Аржанов, 32. Сиваков, 39. Опанасенко, 26. Шиндер (Діденко, 41), 27. Балашов (Данченко, 37), 19. Фомін.

У третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи одеситам дістався досить прийнятний суперник - хорватський «Спліт». Але команда Олега Григорчука нині переживає революційні часи. У міжсезоння багато ключових футболістів залишили клуб, натомість з'явилося багато нових достойних виконавців, які ще просто не встигли стати єдиним цілим. Але, у світлі останніх подій, ця тенденція у нинішньому сезоні буде характерна для усіх українських клубів. Адже у зв'язку з подіями на сході України відбувся значний відтік з чемпіонату якісних легіонерів.

Господарі поля досить легко здобули упевнену перемогу. Захист одеситів провалив матч. Обидва голи були забиті через погану опіку футболістів суперника у штрафному майданчику.

Відіграти поразку 0:2 в Одесі «Чорноморцю», якщо кардинально не змінити гру, буде практично не реально.

https://www.youtube.com/watch?v=19QXjjavqe8

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися