«Волинь» здобула в Одесі нічию, але не дотягнула до перемоги
Волинь

«Волинь» здобула в Одесі нічию, але не дотягнула до перемоги

4 грудня 2016, 16:48
0
0
Сподобалось?
0

Лучани нарешті перервали свою програшну серію, здобувши нічию в Одесі. «Волинь» виглядала досить симпатично у матчі з «Чорноморцем». Від стартових хвилин не одразу можна було розібратися, хто грає вдома.

«Чорноморець» - «Волинь» - 0:0

«Чорноморець»: 12. Боровик, 5. Давид, 7. Коркішко, 8. Андрієвський, 10. Калітвінцев (22. Кабаєв, 76), 11. Смірнов (6. Ковалець, 68), 16. Філімонов - к, 25. Мартиненко, 27. Люлька, 75. Третьяков (17. Татарков, 83), 94. Данченко

«Волинь»: 1. Кичак, 47. Романюк, 18. Логінов, 67. Мелінишин, 22. Шаповал (97. Дудік, 70), 48. Чепелюк, 7. Герасимюк - к, 20. Задерецький, 9. Мемешев, 99. Діденко, 38. Петров

Хоча Віталій Кварцяний міг розраховувати не на всіх найсильніших через травми та дискваліфікацію, склад лучан достатньо збалансований. Приємно, що у гру повернувся Олег Герасимюк. «Волинь» навіть трохи несподівано почала матч з повного домінування у центрі поля. «Моряки» хвилин двадцять грали практично без м’яча, намагаючись відібрати його у «хрестоносців». Але хлопці Кварцяного поступово розтягували сили суперника й таки награли на класний момент. Діденко і Петров вдало вивели на ударну позицію Мемешева. Редван поцілив у стійку. Лишень у другій половині тайму господарі поля потроху знайшли свою гру і відповіли ударом Андрієвського, який, попри серію рикошетів, таки парирував Кичак.

Другий тайм теж не приніс багато моментів, але на більше награли лучани. Двічі на класні позиції виходив Петров, але не зміг вдало розпорядитися м’ячем. Також Дудік не зміг перетворити у гол пас від Герасимюка – удар не вийшов точним. В одеситів слід згадати момент Калітвінцева. Тут знову «Волинь» врятував Кичак.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися