Віталій Кварцяний після гри з «Чорноморцем» говорив про жінок-арбітрів та новий клуб «Луцьк»
Волинь

Віталій Кварцяний після гри з «Чорноморцем» говорив про жінок-арбітрів та новий клуб «Луцьк»

5 квітня 2016, 09:03
0
0
Сподобалось?
0

Віталій Кварцяний після матчу з «Чорноморцем» визнав, що нічийний результат заслужили обидві команди. І покритикував окремих футболістів своєї команди, натомість віддав належне суддівській бригаді, яку очолила жінка – Катарина Монзуль.

– Артем Дудік вийшов. Я попросив: «Крім тебе ніхто не заб’є». Синок молодець, вийшов, знайшов себе, взяв і добив. Ми не осоромилися, не програли. А «Чорноморець» добре зіграв. Команда організована. Хоча моментів у нас таки було більше. Але попри все треба нашим футболістам подякувати, бо боролися до кінця. Витримали напругу, бо «Чорноморець» бився на кожному клаптику поля. Десь збивав темп падіннями. Наш ніжний суддя десь занадто на це реагував. Хоча арбітр відсудила дуже серйозно, гру не зіпсувала. Груба гра змусила її показати червону картку.

В цілому день для нас був не дуже поганий, якщо зважати, що ми поступалися. Нічия – заслужений результат для обох команд. Багато побачили перспектив, і не завжди позитивних.

– Вже в середу Волині грати на кубок України в Запоріжжі. Як настрій?

– Настрій бойовий. Не все так, як ми хочемо. Тонус команди зараз зменшений за рахунок тих негативних моментів, що є навколо «Волині». Але майстри в нас все одно є. Головне, щоб хлопці віддавалися по максимуму. Будуть у нас добре грати, підуть у солідні клуби.

«Зорю» ми поважаємо, але треба сподіватися на свої шанси. Ми також можемо скласти конкуренцію Луганську. У футболі всяко буває. Сьогодні ми виглядали ніби краще, але не змогли забити.

– Ваші емоції трохи пригасила боковий арбітр. Ви часто вибігали, але нічого не кричали.

– З цією пані ми також знайомі. Вона – поважний суддя, ми знаємо її кваліфікацію. Але в кінці я вже вибіг і сказав їй, що вона неправильно вирішила – м’яч вийшов за лінію не від нашого футболіста. Я їй пригадав, як вона наш гол в Одесі не зарахувала, коли Майкон забив... Але судді судили нормально. Якщо так буде далі, футбол в нас буде розвиватися.

– Віталію Волоидмировичу, а яка ситуація із ФК «Луцьк»?

– Що я чув? Ніби подали документи на реєстрацію нового клубу, який створюється в Луцьку. Це з того, що я чув. Там будуть нові досвідчені і молоді гравці. За усіма нормами створюється новий колектив. Поступово хочуть крокувати – першість області, потім аматорська першість України. Ще потрібно пройти критерії атестації ФФУ. І будуть мати можливості грати на професійному рівні. У Луцьку стадіон відповідає потрібним нормам. Грати у другій лізі зможуть ті, хто виявлять бажання. Думаю, таким шляхом можуть піти й інші клуби, які мають сьогодні проблеми, щоб у подальшому грати без боргів у професійному футболі.

А «Волинь» активно дограє. Цілеспрямовано стараємося не догравати. Може хтось і відгукнеться на наші проблеми – ми закриємо борги і залишимося в Прем’єр-лізі. А аматорський клуб залишиться в аматорському чемпіонаті, чи буде у другій лізі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися