«Волинь» зазнала розгрому в Одесі
Волинь

«Волинь» зазнала розгрому в Одесі

25 червня 2020, 22:04
0
0
Сподобалось?
0

Як показав перший же матч після рестарту чемпіонату у першій лізі, керівництво «Волині» не безпідставно сумнівалося у необхідності продовжувати першість. В Одесі «хрестоносці» виглядали дуже сиро на фоні нашвидкуруч зібраного «Чорноморця» і зазнали розгрому.

«Чорноморець» – «Волинь» – 5:2

Голи: 0:1 – Волошинович (18), 1:1 – Авагімян (44), 2:1 – Клименко (48 – з пенальті), 3:1 – Янаков (74), 3:2 – Климець (86), 4:2 – Яловенко (87), 5:2 – Яловенко (90+1).

«Чорноморець»: 12. Паламарчук, 3. Лиховодько, 53. Микицей, 29. Долгов (42. Зубейко, 46), 33. Слінкін, 19. Велєв, 8. Клименко – к (4. Граматік, 85), 21. Хамелюк, 20. Авагімян (17. Янаков, 57), 45. Брагару (77. Яловенко, 80), 7. Сікорський (22. Штогрін, 73).

«Волинь»: 78. Литовченко, 17. Михалик (40. Ульянов, 86), 3. Сімінін, 18. Приндета, 93. Цюпа, 26. Мартинюк (21. Конкольняк, 78), 95. Курко (34. Климець, 72), 8. Чачуа, 10. Хагназарі, 22. Волошинович (23. Норенков, 62), 29. Кожанов.

Вилучення: Цюпа (47 – друге попередження).

Матч в Одесі лучани почали першим номером на правах фаворита. Однак окрім володіння м’ячем «Волинь» нічого не могла запропонувати супернику. Атаки не несли практично ніякої загрози воротам «Чорноморця». Та те, чого не змогла зробити вся команда, зробив один Волошинович. Віг обікрав захисника одеситів у центральній частині поля, протягнув м’яч у штрафний майданчик, розхитав ще одного оборонця і обвідним ударом послав «круглого» у дальній кут повз голкіпера. Правда цей епізод аж ніяк не вплинув на перебіг матчу, за весь перший тайм «Волинь» ще лише раз загрожувала воротам суперника – Приндета непогано зіграв головою під час подачі кутового, але «Чорноморець» виручив Паламарчук. Тим часом одесити все більше нахабніли, і хоч у володіння м’ячем перевершити «хрестоносців» їм не вдалося, зате їхні атаки були швидкі й гострі. Добряче попсував нерви оборонцям «Волині» та голкіперу Брагару, практично кожен його удар ніс загрозу, незграбно втрачав свої можливості Сікорський, здалеку стріляв Слінкін. Тож гольовий удар Авагімяна з-за меж штрафного майданчика наприкінці тайму виглядав більш ніж логічно.

У перерві футболістам «Волині» потрібна була чоловіча розмова, інакше проблем у другому таймі було не уникнути. На жаль, в Одесі з командою не було головного наставника лучан Андрія Тлумака.

Друга половина матчу для лучан почалася катастрофічно. На 47-й хвилині головний арбітр матчу призначив не бездоганний 11-метровий у ворота Літовченка, та ще й вилучив Цюпу. Подвійне покарання знищило «Волинь». Клименко чітко реалізував пенальті й вивів одеситів вперед.

Лучани у меншості намагалися якось налагодити гру, але виходило відверто погано. Цього вечора помилялися навіть найкращі – Сімінін, Кожанов і Хагназарі. Якби «Чорноморець» скористався цим розвалом сповна, підсумковий рахунок взагалі міг би бути принизливим. На 74-й хвилині Янаков збільшив перевагу «Чорноморця». Його гол, забитий коліном після флангового прострілу, достойний аби його показували у європейських гольових чартах. На 86-й хвилині у матч раптом повернулася інтрига. Свіжий Климець майстерно зіграв у штрафному майданчику господарів і знову скоротив розрив у рахунку до мінімуму. Однак вже наступної хвилини цю інтригу поховав голкіпер «Волині» Літовченко. Він вийшов за межі штрафного майданчика і проскочив повз м’яч, тож Яловенко забивав уже у порожні ворота. Він же і довершив справу вже у компенсований час, коли реалізував вихід на побачення з Літовченком.

Поразка відкинула «Волинь» з другого на п’яте місце. Наступний матч «хрестоносці» зіграють 30 червня вдома з прямим конкурентом за підвищення у класі – столичною «Оболонню-Бровар».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися