Україна

В Одесі затримано придністровську мафію, котра чинила теракти

29 січня 2015, 15:52
0
0
Сподобалось?
0

У ніч на середу, 28 січня, в Одесі правоохоронці затримали злочинну групу, до складу якої входили троє жителів невизнаної республіки Придністров'я. Злочинці підозрюються у скоєнні терактів на території України. Про це повідомив радник глави Міністерства внутрішніх справ, народний депутат («Народний фронт») Антон Геращенко, пише «Високий Замок».

«У результаті спецоперації в Одесі затримана організована злочинна група, що складається з трьох жителів невизнаної республіки Придністров'я. Вони підозрюються у скоєнні ряду тяжких злочинів на території Придністров'я і Молдови, а саме – замовних вбивств, рекеті, викраденні людей, організації вибухів», – написав пан Геращенко на своїй сторінці в Фейсбуці.
Він зазначив, що також перевіряється причетність злочинців до здійснення терактів на території України, зокрема, в Одесі на замовлення російських спецслужб.
За його словами, у зловмисників вилучено 2 кілограми вибухівки типи пластид, дві гранати РГД-5, одна – Ф-1, а також пістолети ТТ і Макарова.
На даний момент вони затримані і знаходяться в СІЗО.
«Слідство погоджує з прокуратурою дозвіл на публікацію фотографій затриманих для впізнання громадянами на предмет скоєння злочинів в Україні, оскільки не виключається, що вони були в Україні як легально, так і нелегально для вчинення терористичних актів та інших злочинів», – уточнив радник глави МВС.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися