Україна

Українців, які втікають від мобілізації в Росію, ФСБ «мобілізує» в лави... ДНР та ЛНР

6 лютого 2015, 12:51
0
0
Сподобалось?
0

Українці, які купуються на російську пропаганду й намагаються будь-якими способами втекти від мобілізації в Україні, потрапляють в сіті російських «феесбешників». Щойно втікачі перетинають кордон, їх відправляють на фронт, тільки вже по інший бік – за те терористів.

Про це «Цензору.нет» розповіла сестра одного з потерпілих. І замість того, аби втекти від війни, потрапив у військове рабство на боці ЛНР/ДНР.

«Мой брат, Сергей К., прочитал на одном из российских сайтов, как убежать от мобилизации, спрятавшись в РФ. Прочитав детальные инструкции, 26 января 2015 Сергей пришел на автостанцию в г. Рубежное (Луганская область), где для беглецов стояло 2 автобуса. Через час-полтора автобусы были забиты, теми, кто хотел уклониться от армии. На следующий день Сергей позвонил ей и сообщил, что находится в городе Белгороде (РФ)».

Після того з втікачами «провело бесіду» ФСБ РФ. Чоловікам «настійливо рекомендували» пропонували пройти спецпідготовку й вступати в ряди терористичних організацій ДНР та ЛНР. При цьому обіцяли регулярну оплату в розмірі 2 тисячі доларів. Хто відмовлявся – піддавався жорстоким тортурам й погрожували видачею Україні й тюрмою. Чоловік не витримав насилля і погодився воювати за бойовиків. Після цього його телефон замовчав…


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися