У Харкові затримали підозрюваних у скоєні теракту, внаслідок якого загинуло 2 людей і 11 отримали поранення
Україна

У Харкові затримали підозрюваних у скоєні теракту, внаслідок якого загинуло 2 людей і 11 отримали поранення

22 лютого 2015, 19:36
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні у Харкові було заплановано декілька громадських акцій, в тому числі мирна хода. Її учасники направлялися від Палацу спорту до центру міста. Близько 13.20 на Московському проспекті біля станції метро «Маршала Жукова» у натовпі спрацював невідомий вибуховий пристрій. Стався вибух, від якого постраждали близько 11 осіб, п’ятеро з них міліціонери. Двоє людей загинули на місці, серед загиблих – 1 правоохоронець. Потерпілі доставлені до медичних закладів міста, їм надається необхідна лікарська допомога.

За попередніми висновками спеціалістів, вибухівку було закладено заздалегідь.

Міліція Харкова звертається до усіх громадян, особливо до автовласників, автомобілі яких обладнані відеореєстраторами. Якщо ви знаходилися 21 та 22 лютого в районі Палацу спорту та маєте відповідні записи, прохання надати інформацію до Харківського міського управління ГУМВС України в Харківській області за адресою вулиця Ярославська 1/29 або за телефоном 730-83-00 та «102».

Радник голови СБУ Мркіян Лубківський повідомив, що контррозвідка СБУ затримала чотирьох підозрюваних у вчинені теракту. Їх взяли під час спроби обстріляти х вогнемету «Шмель» харківського клубу, в якому збираються атомники та волонтери. Затримані розповіли, що зброю отримали у Бєлгороді.

Загалом, за словами Лубківського, цього дня у Харкові готувалося одразу чотири теракти. У Харкові тривають жорсткі контртерористичні заходи.

https://www.youtube.com/watch?v=0mEV-jqf5I4#t=17


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися