Бойовики готують удар і намагаються обманути українських військових
Україна

Бойовики готують удар і намагаються обманути українських військових

7 серпня 2015, 17:15
0
-1
Сподобалось?
-1

Російсько-терористичні війська почали активно вивчати тактичні тили українських військ, але військову активність демонструють зовсім на інших напрямках, намагаючись відволікти увагу. Такі особливості у діях супротивника відзначає група «Інформаційний спротив».

«Терористи останнім часом різко збільшили інтенсивність ведення розвідки бойових порядків сил АТО на тактичну глибину на ділянці від Попасній до Щастя і Станиці Луганській (практично по всьому Луганському напрямку). Щодоби фіксується до 8-10 прольотів БПЛА противника, іноді, особливо в нічний час, їх кількість зростає до 18-20 (що свідчить про наявність на БПЛА інфрачервоних і тепловізійних приладів спостереження). У той час як на південь від Донецька, на західному і північно-західному напрямку від Донецька, на Приморському напрямку противник використовує БПЛА лише періодично», – йдеться у звіті «ІС».

За даними групи, у районі Чермалик-Миколаївка, Гранітне, Старомар'ївка, Березове, Новомихайлівка поступово зростає напруженість на передньому краї. На цій ділянці фіксується наявність двох розгорнутих великих тактичних груп бойовиків (по два повнокомплектних посилених батальйони кожна), з артилерією. Зростає число обстрілів, в т.ч. з використанням важких озброєнь. Демонстративну активність бойовики також здійснюють в районі Горлівки, Донецька та на Приморському напрямку.

– В цей же час на обох Луганських виступах (в районі Первомайськ-Жолобок-Фрунзе і Весела Гора-Христове-Привітне) спостерігається набагато менша активність російсько-терористичних військ (в основному фіксується активність ДРГ противника). У той час, як військ противника на даних дільницях не менше, ніж на південь від Донецька.

«Подібна картина (демонстративна активність терористів на одних напрямах, з одночасною низькою бойової активністю але посиленим проведенням розвідки на інших) наштовхує на певні роздуми», – резюмують в «ІС».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися