АЗС Ахметова за талонами заправляють «міністерства «ДНР»
Україна

АЗС Ахметова за талонами заправляють «міністерства «ДНР»

14 серпня 2015, 20:41
0
0
Сподобалось?
0

СБУ заблокувала бюджетне фінансування мережі АЗС «Паралель», яка належить олігарху Рінату Ахметову. Підприємство підозрюють у співпраці з терористами.

Про заявив радник голови СБУ Юрій Тандіт, повідомляють «Українські новини».

У ході обшуків у рамках кримінального провадження за ознаками фінансування тероризму посадовими особами «Паралелей» в офісних приміщеннях компанії і місцях проживання її керівництва, вилучено використані талони на придбання різних видів палива різних структур самопроголошеної «Донецької народної республіки».

За словами Тандіта, ємності і резервуари компанії на території Донецької та Луганської областей використовувалися для зберігання палива, яке бойовики отримували з Росії під виглядом гуманітарної допомоги. Радник голови СБУ зазначив, що свідчення бойовиків підтверджують – на заправках «Паралелі» вони отримували пальне за талонами «міністерств «ДНР».

СБУ направила лист в Державне казначейство про тимчасове припинення бюджетного фінансування ТОВ «Паралель» на суму 36 мільйонів гривень. У ході обшуків було вилучено талони на заправку паливом загальним обсягом близько тисячі тонн.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися