Луцькі патрульні розважали дітей на Різдво
Україна

Луцькі патрульні розважали дітей на Різдво

7 січня 2020, 16:39
0
0
Сподобалось?
0

Патрульна поліція на Театральному майдані у Луцьку організувала щорічну акцію «Різдво з патрульними»: катали дітей на машинах, дозволяли кричати в гучномовець і проводили вікторини.

Акція пройшла у вівторок, 7 січня, - пише Перший

Діти мали нагоду покататись у машинах поліцейських, увімкнути сирену, поговорити у гучномовець, одягнути обладунки поліціянта.

Дорослі ж намагались пройти декілька кроків у алкоокулярах «Drunk Busters Goggles», які імітують вплив алкоголю на людину.

Також, для дітей проводили вікторину на знання правил дорожнього руху, де ті мали змогу виграти сітловідбивальні браслети.

Речниця управління Патрульної поліції у Волинській області Ольга Бузулук розповіла, що такі акції важливі, бо це, мовляв, чудова нагода в неформальній обстановці поспілкуватись з дітьми та дорослими та привітати містян зі святами.

«Цього року ми вигадали нову вікторину, де розігруємо світловідбивні браслети. Флешмоб також дає можливість виграти оригінальну сумку за фотографію у соцмережах.  Слід зазначити, що усі машини, де катаються діти, оснащені автокріслами та бустерами, щоб привернути увагу й батьків до того, що це обов’язково. Тактико-оперативне реагування теж вражає усіх цього року, діти можуть посидіти в машинах та особисто приміряти на себе їх обладунки», - розповіла Ольга Бузулук.

11-річний Назар 
Під час заходу роздавали пізнавальні листівки з правилами дорожнього руху.

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися