На Одещині чоловік застрелив 16-річного брата ексдружини
Україна

На Одещині чоловік застрелив 16-річного брата ексдружини

22 жовтня 2020, 14:29
0
0
Сподобалось?
0

В Ширяївському районі Одеської області чоловік застрелив підлітка.

Про це повідомляє ГУНП Одеської області.

36-річний чоловік з мисливською рушницею прийшов додому до своєї співмешканки, з якою напередодні посварився. Він почав стріляти. Жінка з рідними кинулися на постріли. Першим прибіг її 16-річний брат. Він отримав кілька куль у груди та живіт. Зупинився зловмисник тільки тоді, коли батько підлітка кинувся до нього у бійку та вихопив зброю.

Постраждалого негайно госпіталізували, але, на жаль, врятувати його не вдалось. Поки родичі займалися госпіталізацією дитини, чоловік втік. Поліцейські оголосили операцію "Перехоплення". Автомобіль, на якому пересувався порушник, розшукали на окраїні села. Чоловік приховав його в яру, а сам пішов у поле. За кілька годин підозрюваного знайшли у райцентрі, де він шукав прихистку у знайомих.

Рушницю зі стріляними гільзами поліцейські вилучили. Встановлюється власник рушниці і те, як вона взагалі опинилася у співмешканця жінки. Наразі дії чоловіка кваліфіковані за статтею «умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Фігурант затриманий. За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися