Терорист Путін пішов на нас війною – усі українці стали на захист Батьківщини
Україна

Терорист Путін пішов на нас війною – усі українці стали на захист Батьківщини

2 березня 2022, 18:06
0
0
Сподобалось?
0

У найстрашнішому сні кожному з нас не могло таке приснитися! Минулого четверга, 24 лютого, о четвертій ранку путінська орда, як 81 рік тому фашистська, почала бомбити Київ. І одразу з усіх боків окупанти посунули на Україну. Кілька страшних вибухів пролунало на Луцькому військовому аеродромі. Шок, розгубленість, переляк. А що ще могли відчувати наші люди у такі хвилини. Що страшніше, жахливіше могло статися?! Війна. Віроломна, підла, підступна.

Те, про що нас попереджали американці кілька останніх тижнів, сталося. Жахливі картини по телебаченню розстріляних садочків, рейсових автобусів, мирних людей, бомбардування наших аеродромів, житлових кварталів... Дивишся, і не віриться, що все це наяву. Ніби у якомусь жахливому сні, поганому кіно. Ні, це все насправді! Мені, як і кожному з вас, не вкладається у голові, як може подібне статися у ХХІ столітті, коли сусід, один з «народов-братьєв» пішов стріляти в іншого. Ти, сволоч, відтяпав уже Крим, пів Донбасу. І тобі, скотино, падлюко кінчена, ще мало? Тобі не подобається наш президент, те, як ми живемо, кому молимося, з ким дружимо!  А може, ми й дихати не маємо права? Ти захотів загнати нас у своє стійло, як того придуркуватого бацька?!

Хіба нормальна людина може піти на таке? Безумовно, на такий вчинок наважився тріснутий на всю голову, хворий шизофренік, маніяк Путін.

Війна триває. Ллється безневинна українська кров. Серце розривається від болю, переживання за наших людей. Уже постраждало багато дітей. А кров людська – не водиця, проливати не годиться. Та будете горіти ви у пеклі, прокляті Богом і людьми загарбники.

Честь і слава нашим доблесним захисникам! Як же ж вони класно лупіщать проклятого кацапа на кожному кроці. Гордість проймає серце і душу за героїзм, бойовий дух наших славних воїнів. Відчувається – вони навчилися воювати з москалями, сепаратистами на Донбасі, дають добрячого прочухана тим падлюкам.

Двадцять п’ятого лютого дружина поверталася з Польщі. В Україну їхали пів автобуса атовців. Очі у них горіли. Вони були готові хоч сьогодні кинутися у бій. Але ж багато молодих мужиків перли у бік кордону, рятуючи свої міцні дупи. Ганьба! Вони вважають, що Україну мають захищати 80-літні бабці, як та, яка спалила БТР у Харкові? Це ненормально!

Я горджуся тими хлопцями, які сьогодні атакують військкомати в усій Україні. Вони йдуть у тероборону. Уже понад 150 тисяч найкращих хлопців та дівчат вступили у військо, пішли захищати Україну. Серед них і один з наших працівників. Так тримати! Ми віримо у вас, вболіваємо. Вертайтеся живими!

А подивіться, як допомагає нам Європа, увесь цивілізований світ! Усі за нас. Бабахнули по кацапах економічними санкціями, направляють нам новітнє озброєння. До нас їдуть кращі з кращих громадян, аби стати на захист у бою за Україну. Доземний уклін вам, дорогі друзі, за те, що готові плечем у плече разом з українцями боронити нашу землю.

Думаю, що ці дні найкритичніші. Вистоїмо – переможемо. За нами правда, за нами справедливість! Ми захищаємо рідну землю, свій народ.

Слава Україні!

Героям слава!

Євген ХОТИМЧУК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися