Окупанти розстріляли відомого українського фотожурналіста
Україна

Окупанти розстріляли відомого українського фотожурналіста

2 квітня 2022, 17:00
0
-1
Сподобалось?
-1

Відомого українського фотожурналіста Макса Левіна знайшли мертвим на Київщині. Він зник 13 березня, коли в супроводі Олексія Чернишова, військовослужбовця та в минулому фотографа, відправились у Гуту Межигірську, що неподалік української столиці. Вони хотіли задокументувати наслідки російської агресії. Тут і виявили тіло фотографа 1 квітня.

За попередньою інформацією, беззбройного Максима Левіна розстріляли окупанти. Журналіст загинув внаслідок двох вогнепальних поранень. Про це повідомив Офіс Генерального прокурора

Макс Левін висвітлював Революцію Гідності, війну з 2014 року, зокрема, був в Іловайському котлі. Фотодокументаліст передав Музею Майдану низку світлин, його фото демонструвалися під час виставки «Іловайськ. Спогади. 2014–2016».

Понад 10 років Максим працював у редакції LB.ua, також співпрацював з агентствами Reuters, BBC, TRT World, Associated Press, Hromadske. Його фото публікували Wall Street Journal, TIME, Breaking news Poland, EU AGENDA, World news, The Moscow Time, ELLE, TV-24, Radio Bulgaria, Ukraine Crisis Media center, Vatican news, Радіо Свобода (RFE/RL).

У Макса Левіна залишились четверо неповнолітніх синів, цивільна дружина та літні батьки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися