У Луцьку одружились військовий Роман та його кохана Таїсія
Україна

У Луцьку одружились військовий Роман та його кохана Таїсія

17 серпня 2023, 09:23
0
0
Сподобалось?
0

Мужній і втомлений військовослужбовець Роман із Запоріжжя, який перебуває на лікуванні у місцевому госпіталі, та його тендітна кохана Таїсія офіційно поєднали долі.

Про це повідомили у Центрі надання адміністративних послуг у місті Луцьку.

"У поглядах цієї пари - і біль від пережитого, і море хвилювань, та найбільше - любові й ніжності один до одного. Сердечно бажаємо молодятам не втрачати оптимізму і надії, спокою та витривалості у важкий для кожного час. Хай спільна життєва стежина тривало веде вас у добрі, коханні, розумінні! А ми щиро вдячні нашому захиснику за можливість жити і працювати! Його ціна - втрачене здоров’я і спокій. Хай відновиться сила, додасться енергія, збережеться запал впевнено йти до Перемоги", - йдеться в повідомленні.

У ЦНАПі нагадують, що тут пропонують комплексну послугу із укладання шлюбу, у тому числі в скорочені терміни, видачі свідоцтва про державну реєстрацію шлюбу та обміну паспорта при зміні прізвища.

"Швидко, зручно ви можете подати документи, узгодити час і офіційно зареєструвати ваші відносини. Консультації за адресою: м.Луцьк, вул. Лесі Українки, 35, або тел.: (0332) 777889, 777894", - додають в установі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися