Відпочинок для дорослих та дітей в санаторії Арніка Трускавця
Україна

Відпочинок для дорослих та дітей в санаторії Арніка Трускавця

27 жовтня 2023, 10:08
1
1
Сподобалось?
1

Мальовничі краєвиди вражають своєю неймовірною красою та гостинністю. В самому центрі неподалік залізничного вокзалу санаторій Арніка Трускавця радо вітає відвідувачів, які втомилися від життєвої метушні та бажають відпочити душею. Лікувальна вода допоможе фізичному здоров’ю. Відпочиваючі проживають в затишних номерах та мають можливість відвідувати цікаві місця за межами санаторію.

Лікувальні послуги закладу

В місті Трускавець санаторій Арніка радо вітає кожного туриста. Відпочинок в цьому закладі буде корисним пацієнтам, які мають проблеми з ШКТ, підшлунковою залозою, нирками та печінкою. Завдяки лікувальній воді Нафтуся пацієнти значно покращують роботу цих органів.

На території санаторію знаходиться лікувальний центр, в якому працюють досвідчені лікарі. Тут же є необхідні діагностичні засоби. Завдяки цьому лікарі допоможуть встановити діагноз та почати лікувальний процес. Лікування в санаторії проводиться комплексно. Крім медикаментів, пацієнти відвідують фізкабінет, вживають лікувальну водичку, вживають лише дієтичне меню, застосовують лікувальні грязеві маски.

Які зручності є в санаторії?

Як і всі профілактично-лікувальні заклади, так і санаторій Арніка в Трускавці, забезпечує своїх відвідувачів комфортним житлом. Житловий корпус представляє собою п’ятиповерхове приміщення. Тут є номери різного рівня. Розміщуватись можна в одно- або двомісних кімнатах. Для зручності відвідувачів їдальня та лікувальний корпус знаходяться на території та з’єднані з житловим корпусом за допомогою переходу. Це особливо зручно в холодну або дощову погоду. В санаторії одночасно може проживати до 80 осіб. На таку ж кількість розрахована і їдальня.

Дієтичне харчування забезпечують кваліфіковані кухарі, які готують їжу по попередньому замовленню у відповідності з призначенням лікаря. Хоча страви й дієтичні, але приготовлені вишукано, що й не відрізниш від звичної їжі.

Щоб привернути увагу туристів та зробити їх відпочинок більш цікавим та різноманітним, санаторій Арніка Трускавця пропонує своїм відвідувачам екскурсії по визначних місцях міста та навіть організовує поїздки до Львова. Таким чином можна відчути весь колорит місцевої культури та доторкнутися до мальовничої краси Закарпаття.

Поряд з санаторієм є СПА-центр з басейном, сауною та тренажерним залом. Любителі такого відпочинку можуть побалувати себе також різними косметичними процедурами.

Чи можна в санаторії відпочивати з дітьми?

Будь-які уважні батьки прагнуть дати своїм дітям краще. Коли відпустка коротка, а хочеться приділити увагу своєму здоров’ю та й дітей не залишити без уваги, можна взяти їх з собою. В санаторії проживання малечі до 6 років без надання окремого спального місця є безкоштовним. Для дітей старше 6 років потрібно оплачувати додаткове спальне місце.

Найкомфортніше їхати в Трускавець на відпочинок влітку. В цей період погода сприяє активному відпочинку на природі. Поряд з санаторієм є паркова зона з різними видами рослин. При бажанні можна піти до озера та навіть поринути у прохолоду водяних обіймів.

Відпочинок з дітьми Трускавець пропонує провести насичено. В самому місті є багато цікавих місць, куди можна піти всією сім’єю. Звісно, похід в піцерію важко назвати дієтичним, але дітям така розвага точно буде до вподоби. Особливий захват викликає у найменших відвідувачів похід до дельфінарію. Милі тваринки не дадуть нудьгувати нікому. Безліч архітектурних пам’яток та музеїв будуть цікаві особливо допитливим дітям. Це буде поповненням в скарбничку їх знань та досвіду.

На закуску цікавого відпочинку можна залишити великий розважальний центр, який є в Трускавці. Розваги тут знайдуть для себе і великі, і малі. Побувавши на відпочинку у цьому місті хоча б раз, ви захочете повертатися сюди знову й знову.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Ольга
    Ольга

    Дякую за статтю) а санаторій дуже гарний, кілька років тому відпочивали там з дітьми, там є все, що треба та й сам Трускавець чудове місце

    3 листопада 2023, 09:34
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися