У Тіни Кароль були романи з бандитами, багатіями і зірками: подробиці  особистого життя
Україна

У Тіни Кароль були романи з бандитами, багатіями і зірками: подробиці особистого життя

23 листопада 2023, 13:30
0
0
Сподобалось?
0

Особисте життя Тіни Кароль закрито під сімома замками. Відомо лише те, що вона була одружена з Євгеном Огіром, який помер від раку шлунка. Про всі інші романи - Кароль мовчить.

 Однак ЗМІ неодноразово "палили" її з чоловіками.

На це звернув увагу блогер Богдан Беспалов. У своєму новому випуску на YouTube-каналі він розповів, з ким із чоловіків крутила роман співачка.

Багато років тому Кароль приписували роман з учасником російської групи "Іванушки International" Кирилом Туриченком. Музикант родом з України, проте він ухвалив рішення переїхати в країну-агресора. Як розповів Беспалов, потенційно у них міг би бути роман, проте, швидше за все, у них були тільки творчі взаємини, тому що у Кирила інші вподобання.

Потім Кароль вийшла заміж за Євгена Огіра. У шлюбі у них народився син Веніамін. Шанувальники артистки дивилися на неї із захопленням. При цьому смерть чоловіка все змінила в житті співачки. У Кароль почалася затяжна депресія, це ж вплинуло і на творчість. Співачку довгий час називали "плакальницею". І тільки зовсім недавно вона почала змінювати репертуар. Через багато років їй вдалося повернути собі себе.

Коли Тіна Кароль стала тренером шоу "Голос країни" навколо її особистого життя знову почали ходити чутки. Подейкували, що вона зустрічається з дуже впливовим олігархом. Беспалов каже, що на відсотків 70 вірить в їхній роман, тому що у Кароль були зв'язки для того, щоб нейтралізувати своїх конкуренток на великій сцені.

Потім в історії Кароль з'явився "донецький бандит". "Я не знаю, чи існував він насправді, але ходили чутки, що у Тіни роман з дуже багатим і впливовим донецьким бандюком. Він був дуже закоханий у Тіну і вкладав у неї великі гроші. У цю історію я вірю на відсотків 50", - сказав Беспалов.

Після цього починається нова епоха в особистому житті співачки, коли їй приписують роман з Даном Баланом. За словами блогера, це був всього лише піар-хід, красива легенда для залучення уваги аудиторії. Насправді ніякого роману між ними не було.

"Романом з Кароль Дан Балан прикрив собі дупцю, щоб глядачі не зрозуміли його шоколадно-ванільних уподобань", - каже Богдан.

Також Кароль приписували роман з гітаристом Антоном Поповим. Як розповів блогер, вони зустрічалися в той період, коли Тіні приписували стосунки з Баланом. До слова, їхні стосунки дали тріщину, коли Попов переїхав до Америки. Подейкували, що Кароль навіть до нього приїжджала. Але шлюбом їхнє кохання не закінчилося.

Потім з'явився хореограф Дмитро Жук. Беспалов переконаний, що роману у Кароль і Жука немає. Максимум - вони можуть зустрічатися для здоров'я. За його словами, навіть така захопленість Тіною не допомогла Жуку побудувати музичну кар'єру.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися