Надзвичайно смачний рецепт домашнього сальтисона
Україна

Надзвичайно смачний рецепт домашнього сальтисона

2 лютого, 13:37
0
0
Сподобалось?
0

Домашній сальтисон – це альтернатива магазинній ковбасі. Для приготування будемо використовувати пластикову пляшку, в якій сальтисон виходить щільним чудової форми. М'ясо відварюємо, кладемо до пляшки, ставимо до холодильника і отримуємо ковбасу: натуральну, без добавок та барвників.

Інгредієнти

  • свиняча рулька 1 шт.
  • куряча грудка 3 шт.
  • морква 1 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • часник 3 головки
  • лавровий лист 2 шт.
  • перець запашний горошком 7 шт.
  • перець чорний мелений
  • сіль

Свинячу рульку ретельно вимийте. Покладіть у каструлю, залийте водою. Додайте очищені моркву та цибулю. Варіть 2 години від моменту закипання. За годину до готовності додайте філе куряче, лавровий лист, перець горошком. Посолити і варити ще одну годину.

Вийміть м'ясо, теплим відокремте від кістки. Наріжте на середні шматочки разом зі шкіркою. Додайте перець мелений, часник, видавлений через прес, сіль до смаку. Додайте 100 г бульйону, перемішайте.

Візьміть пластикову пляшку, відріжте шийку. Вкладіть усередину пакет і заповнюйте м'ясом, утрамбовуючи ложкою. Закрийте цим пакетом і заберіть у холодильник на ніч.

Коли сальтисон застигне, витягніть його з пляшки та пакета.

Поради:

  • Приправи використовуйте на свій смак.
  • Сальтисон зберігайте у фользі.

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися