Качка з яблуками у рукаві: вишукана страва за простим рецептом
Україна

Качка з яблуками у рукаві: вишукана страва за простим рецептом

13 квітня, 11:30
0
0
Сподобалось?
0

Власним рецептом приготування качки з яблуками поділилась фудблогерка з ніком recepti_dariko. В Instagram вона розповіла, як приготувати птицю в рукаві та з хрусткою скоринкою.

Інгредієнти

  • Качка – 1,7-2 кг
  • Сіль
  • Перець
  • Гірчиця
  • Соєвий соус – 2 ст.л.

1. Качку вимочити декілька годин в солоній воді.

2. Вирізати сальні залози на гузці, обсмалити за потреби, вимити та обсушити.

3. Натерти сіллю, перцем та гірчицею з усіх боків і з середини та залишити на 1 годину.

4. Нафарширувати качку порізаними на скибочки яблуками, скріпити отвір зубочистками, перекласти в рукав для запікання.

5. Випікати при температурі 250 градусів протягом 10 хвилин. Далі знизити температуру духовки до 200 градусів та випікати ще 20 хвилин. Знову знизити температуру до 180 градусів та витримати качку ще 50 хвилин.

6. Зробити глазур змішавши мед та соєвий соус.

7. Рукав розрізати, змастити качку, випікати ще 10-15 хвилин на режимі гриль, або гриль+конвекція.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися