Майструє павербанки з автоматних магазинів
Україна

Майструє павербанки з автоматних магазинів

12 червня, 12:12
0
0
Сподобалось?
0

Коли Богдану Гибалу потрапив до рук трофейний магазин від автомата, він одразу зрозумів, що зможе дати йому друге життя. Чоловік перетворив річ на… павербанк! Відтоді з-під вправних рук майстра вийшло чимало мілітарі-девайсів, які стали подарунками для військових, волонтерів і цивільних.

А ще ці павербанки, світильники й інші пристрої допомагають підтримувати військо, збираючи донати! Про це пише Шо Там.

Історія Богдана

«Якось мені в руки потрапив трофейний магазин, я подумав, що там заливати отвори від осколки плюс екран плати – це буде ідеальний корпус для моєї майбутньої повербанки.

Звати мене Богдан, протягом останніх двох років займаюся виготовленням декоративних і в той же час функціональних виробів ручної роботи. Це й павербанки – переважно з профейних магазинів АК й AR-15. І настільні годинники з вбудованими мінісейфами для зберігання цінностей з хитрими замками. Світильники, попільнички і тому подібні речі, і всі виключно на мілітарі тематику.

Ідея з повербанками виникла, бо мені часто до кінця дня не вистачало заряду батареї на телефоні. Я захотів собі такий компактний повербанк середньої потужності, який би задовольняв мої потреби і при цьому мав такий неординарний колоритний вигляд. І почав вже там експериментувати. Батареї, щоб максимум по потужності, плати в розмір підбирав, екранчики, там, кнопки, все це. Врахував ці моменти і повербанк став доволі зручній в експлуатації.

Магазини спочатку купував на військовому аукціоні. Зараз вже спілкуюсь з військовими, то вони мене надсилають.

Коли ти вже тримаєш в руці готовий виріб, який ще буквально тиждень тому був у твоїй голові, то не знаю, як у кого, а в мене це викликає ні з чим не зрівняний наплив емоцій. Замовляють усі: у цивільні, і військові. З різними там іменами, гравіюванням вручну, позивними – кому на що вистачить фантазії.

Сам часто допомагаю ідеями. Багато хто такі речі бере на подарунок. Коли ти даруєш дійсно близькій людині таку цікаву річ, яка несе в собі історію, це здавалось би дрібниці, але насправді такі от речі, подарунки, знаки уваги, вони поєднують людей і спонукають до подальшої співпраці.

Військовим, з якими ми на зв’язку, і я знаю, що вони люблять таку тему – їм багато виробів просто так відправляю. Волонтерам у Фінляндію для підприємців, які купу тачок віддали на потреби ЗСУ, світильник відправив. Це, здавалося б, дрібниці, але насправді такі подарунки, знаки уваги – вони об’єднують людей і спонукають до подальшої співпраці», - розповів Богдан Гибало.  


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися