Бойовики намагалися викрасти полковника Збройних сил України
Регіони

Бойовики намагалися викрасти полковника Збройних сил України

25 березня 2015, 16:57
1
0
Сподобалось?
0

На виконання завдання російської військової розвідки, бойовики «МГБ ДНР» намагались влаштувати провокації у Донецькій області за межами тимчасово окупованих територій. З цією метою у Мар’їнський район було направлено групу бойовиків, яким ставилося завдання у формі українських військових вчинити низку резонансних злочинів проти місцевих мешканців (грабежі з насильством та вбивства), про це повідомив радник голови СБУ Маркіян Лубківський.

«Також терористи мали викрасти одного з наших військових вищого офіцерського складу, який би на камеру для російських ЗМІ підтвердив причетність української армії до мародерств та знущань над цивільним населенням, а також надав би російським спецслужбам розвідувальні дані про місця дислокації, чисельність та озброєння сил АТО», - розповів Лубківський.

Одразу ж після прибуття в регіон диверсанти були вирахувані та затримані контррозвідкою СБУ. Ними виявились громадянин України «Б» 1982 р. н., уродженець Жовтих Вод Дніпропетровської області, та «П» 1969 р. н., уродженець Селідового Донецької області.

За свідченнями затриманих, за вказану «роботу» куратори обіцяли їм по 10 тисяч гривень кожному.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Коментарі

  • ВВ
    ВВ

    Заставить псов жрать собственное дерьмо.

    25 березня 2015, 22:34
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися