На Одещині викрили підпільну фабрику, на якій у якості рабів працювали в’єтнамці
Регіони

На Одещині викрили підпільну фабрику, на якій у якості рабів працювали в’єтнамці

10 серпня 2015, 17:06
0
0
Сподобалось?
0

Оперативними працівниками Одеського прикордонного загону спільно зі співробітниками СБУ та ГУ МВС України в Одеській області провели спецоперацію щодо припинення діяльності підпільної фабрики з виготовлення контрафактної продукції. На території Одеси та прилеглих населених пунктів організовані злочинні угруповання, до складу яких входять громадяни України та В’єтнаму, функціонувало виробництво одягу та взуття. У якості працівників використовувалися нелегальні мігранти з В’єтнаму. Робітників у цехах утримували силою. Документи, що посвідчують їх особу, примусово вилучалися з метою унеможливлення їх звернення до компетентних органів за допомогою.

У ході проведення спільних заходів було встановлено адреси, за якими розташовані підпільні цехи з виготовлення контрафактної продукції. На 5-ти адресах виявлено майже 60 робітників – вихідців з В’єтнаму, без будь-яких документів. Також було виявлено спеціально обладнані місця для проживання робітників в цехах, більше 100 одиниць швейного обладнання, близько тисячі рулонів тканини, велику кількість готової продукції, пошитої під марками відомих брендів, таких як Adidas, Nike, Tommy Hilfiger.

В подальшому  виготовлена продукція мала бути реалізована оптом і вроздріб на промисловому ринку «Авангард» (7 км). Жодних платежів до державного бюджету при цьому не надходило. Усі цехи розміщені в новобудовах, які ще не зареєстровані у встановленому порядку та не мають офіційних власників.

https://www.youtube.com/watch?v=QmaiM7kJym4


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися