Козак Чуб запрошує на оздоровлення військових
Регіони

Козак Чуб запрошує на оздоровлення військових

9 липня 2023, 10:03
0
0
Сподобалось?
0

Черкасець Олександр Проценко називає себе козаком сучасності. Для нього довгий чуб, вишита сорочка й шабля на плечах – не просто образ, а стиль життя. До війни чоловік займався відродженням бойового гопака. А нині облаштував чани на травах, лежаки на бджолах у селі Чубівка на Черкащині. Каже, це місце ідеальне для реабілітації військових. Запрошує їх сюди з усієї України.

Колись біля своєї хати Олександр влаштовував наметові табори для вихованців школи бойового гопака. А тепер дещо тут переробив для того, щоб відновитися не лишень фізично, а й духовно могли дорослі, які побували у пеклі війни.

– Лікуватися треба у лікарні, а у нас оздоровлюються, – любить жартувати козак і радо показує свої володіння. – Ми хочемо, щоб людина зблизилася з природою. Подивилася на прекрасні краєвиди, полежала у будиночку з бджолами і набралася у них енергії. Аромати прополісу та вощини наповнюють груди. Людина поринає у стан спокою. Чани із запашних лісових трав, теж благотворно впливають не лишень на тіло, а й душу.

Для всіх бажаючих організовують походи, займаються медитацією.

– Наші захисники всі страшні реалії війни тримають у собі. Ми хочемо, щоб вони перезагрузилися, тому запрошуємо у наш мальовничий куточок, – додає козак Чуб.

Наталія ВЕЧОРОВА


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися