Дітей захисників з Волині відправили на відпочинок
Волинь

Дітей захисників з Волині відправили на відпочинок

16 серпня 2022, 11:21
0
1
Сподобалось?
1

У подорож їх проводжали рідні, а також голова обласної ради Григорій Недопад, очільник бюджетної комісії Орест Маховський та керівник благодійного фонду «Добра справа» Юрій Слива.

Про це повідомляють на веб-сайті Волинської облради.

Три десятки дітей з Любешівської та Рожищенської громад, чиї батьки та дідусі вже який місяць боронять країну від жорстокого загарбника, проведуть незабутній тиждень на Закарпатті. У літньому таборі на дітей чекає не лише оздоровлення, а й дуже різноманітне і пізнавальне дозвілля.

Відпочинок для дітей воїнів, а також доїзд і безпечний супровід організував благодійний фонд «Добра справа» у взаємодії з Волиньрадою. Тож, рідні можуть не хвилюватися, запевнив Григорій Недопад, бо для подорожі передбачили найменші дрібниці, в тому числі і пігулки від захитування, оскільки дорога не близька. Та найголовніше, що дітвора зможе хоч не надовго відволіктися від тривожного очікування звісток з фронту.

Очільник благодійного фонду «Добра справа» Юрій Слива розповів, що табір відпочинку розташований у мальовничій місцині, на території є великий басейн та усілякі ігрові зони, передбачене п’ятиразове харчування. «Тому гарної вам погоди, смачної їжі, теплої водички і веселих забав», – висловив побажання фундатор.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися