БК «Старий Луцьк» привіз перемогу з Черкас
Волинь

БК «Старий Луцьк» привіз перемогу з Черкас

1 квітня 2023, 14:58
0
0
Сподобалось?
0

Луцькі баскетболісти відіграли один з останніх баблів у нинішньому сезоні Суперліги. Цього разу приймаючим містом були Черкаси. Лучанам належало провести три матчі.

Розпочався виїзд поєдинком із «Київ-Баскетом». БК «Старий Луцьк – Університет» показав гідну гру і довго тримався на відстані 2–3 очок від фаворита. Однак перед останньою чвертю киянам вдалося піти у відрив, й у підсумку матч закінчився на їх користь з рахунком 86:76.

У наступному матчі лучани взагалі були близькі до перемоги над досвідченою БІПОю з Одеси. «Старий Луцьк» значну частину ігрового часу мав перевагу у рахунку, але досвід суперника взяв гору – 68:61 на користь одеситів.

Перед поверненням додому лучани таки змогли підняти настрій собі й уболівальникам. У волинсько-галицькому дербі підопічні Володимира Журжія переграли львівську «Політехніку-Галичину» - 87:76.

Попереду у лучан заключний ігровий сет, який прийматиме Івано-Франківськ. Там ключовим для «Старого Луцька – Університету» буде матч із «Черкаськими мавпами», адже саме з цією командою наші баскетболісти ведуть боротьбу за сьоме місце у турнірній таблиці.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися