Львівщина

У Львові п’яний таксист вирішив покататися по сходах на Жигулях

11 березня 2016, 19:09
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні вночі львівські патрульні затримали п’яного таксиста, який заїхав на бетонні сходи, що на узбіччі дороги, і застряг там. Автопатруль побачив ВАЗ 2106 посеред бетонних сходів, коли проїжджав повз перехрестя вул. Мазепи – вул. Замарстинівської – просп. Чорновола, інформує прес-служба патрульної поліції Львова.

Патрульні підійшли до водія. Виявилося, що це таксі. Водій не зміг одразу пояснити, як опинився на сходах. Згодом розповів, що клієнт, якого віз, запевнив його, що саме туди можна проїхати, тож послухав. Проте проїзду не виявилося, а авто застрягло посеред сходів.

Спершу таксист запевняв поліцію, що стоїть там добу, потім казав, що стоїть лиш кілька годин. Мовляв, від послуг евакуатора відмовився, бо 500 грн для нього – це дуже дорого. Тож, між іншим, попросив правоохоронців, аби ті зіштовхнули його машину.

Тим часом ті, придивившись пильніше до водія, помітили, що таксист нетверезий. Той відразу став запевняти, що їхав тверезим, а випив вже після того, як застряг. Пообіцяв, що за кермом не їхатиме, бо вже викликав друга. І дійсно, невдовзі на «Опелі» приїхав колега горе-таксиста і тросом стягнув зі сходів Жигулі. Опинившись на дорозі, водій, хоч і був добряче на підпитку, сів за кермо ВАЗу й… поїхав. Тут його відразу зупинили ті ж патрульні. У присутності понятих вони перевірили чоловіка на алкотестері. Результат – 1.79 проміле (при нормі 0.2). Тож на нього склали протокол за кермування в стані алкогольного сп’яніння. Окрім того, виявилося, що й водій автомобіля Opel також нетверезий, алкотестер показав 1.65 проміле.

Джерело: Високий замок online


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися