Прем'єр-міністр приїде до Львова
Львівщина

Прем'єр-міністр приїде до Львова

30 червня 2018, 12:05
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні, 30 червня, відбудеться урочиста церемоніям закладення першого каменю у будівництво IT-парку у Львові, на розі вулиць Стрийська, Чмоли, Луганська, Козельницька. В урочистостях візьме участь Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Як пише Вежа, окрім Прем'єра, на відкритті буде Головний виконавчий директор Windermere Investments Джордж Михал, партнер-засновник та головний виконавчий директор Horizon Capital Олена Кошарна, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, міський голова Львова Андрій Садовий.

Зазначимо, ІТ-парк буде розташований на ділянці площею 10 Га, обмеженій вулицями Стрийська, Чмоли, Луганська, Козельницька. Вартість його будівництва близько 160 млн доларів США.

На території комплексу працюватимуть 10 000 працівників IT-індустрії, та понад 4 000 працівників суміжних галузей. IT Park складатиметься з 6 офісних будівель класу А, загальною площею 164 000 м2, трьох бізнес-центрів, матиме власний готель на 150-200 номерів, та мультифункціональну зону, яку буде відведено для дозвілля та соціальних потреб. У цій зоні розташуються торгівельний та спортивний центри, фуд-корт, конференц-зали, а також освітній кампус, який стане однією з важливих складових комплексу.

Варто також зазначити, що в кінці грудня 2017 року Львівська міська рада надала ТОВ “Девелопленд Груп” проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надала земельну ділянку площею, 4,5 га, на вул. І. Чмоли, 1 в оренду на 25 років з правом викупу для будівництва та обслуговування громадського центру (офісних споруд, готелі з конференц-залом, торгового центру, навчального, наукового та дошкільної установ і іншого житла) за рахунок земель житлової та громадської забудови, перевівши їх із земель сільськогосподарського призначення.

Згідно з Єдиним державним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, ТОВ “Девелопленд Груп” зареєстровано у Львові на вулиці Гайдамацькій. Засновником фірми є офшорна компанія “Трімус Лімітед”, зареєстрована на Кіпрі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися