В Україні відзначили перше онлайн-весілля
Львівщина

В Україні відзначили перше онлайн-весілля

24 квітня 2020, 10:01
0
0
Сподобалось?
0

У Львові відбулося перше в Україні онлайн-весілля. Наречені Інна та Ігор познайомилися у 2013 році. Спочатку були стосунки на відстані, оскільки мешкали в різних областях. 

Він з Києва, вона зі Львова, - про це в сюжеті ТСН.

Весілля онлайн пара називає авантюрою. Адже всі традиційні конкурси, підготовка до свята та його відзначання відбулися в дистанційному режимі. Так, сукню, костюм та весільний букет парі приніс кур'єр.

Аби уникнути зайвої комунікації з незнайомими, наречена прослухала онлайн майстер-класи з візажу, і самостійно зробила зачіску та макіяж. А тих, хто спіймає букет та бутоньєрки, обрала спеціальна програма.

На церемонії укладання шлюбу були лише ведучий, фотограф і діджей. Батьки наречених були по той бік екрану - від них, за традицією, пролунав перший тост і благословення. 

Весільний стіл лише для двох, проте 70 гостей з п'яти країн світу долучилися до свята Інни та Ігоря через інтернет. Якби не онлайн формат, то велика б частина гостей точно не побували б на їхньому весіллі.

Налагодити відео зв'язок вдалося навіть 90-річній бабусі нареченої. Серед зіркових гостей була навіть Оля Полякова, а також один з найулюбленіших гуртів молодят "Без обмежень".

Організовувала свято Event агенція та їхні партнери. Для наречених весілля безкоштовне, для організаторів утричі дешевше, аніж звичайне. Найважче кажуть, було з технічним забезпеченням.

"Ми фактично розгорнули такий великий телеміст, який працює майже з сотнею сигналів і досягнули такого результату, коли вони всі в одному просторі ментальному, духовному і емоційному", - каже Денис Блощинський, співзасновник Event агенції.

Свято загалом тривало п'ять годин, а за десять днів молодята запросили гостей, у мережі відзначили дівич вечір і парубоцьку вечірку, дистанційно обрали святкове вбрання.

Тепер подружжя чекає на закінчення карантину, щоб обвінчатися у церкві, і поїхати у весільну подорож.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися