У Львові жінці видалили 30-кілограмову пухлину
Львівщина

У Львові жінці видалили 30-кілограмову пухлину

15 лютого 2021, 18:55
0
0
Сподобалось?
0

У Львові лікарі прооперували 47-річну жінку з Івано-Франківської області, у якої діагностували рідкісну пухлину черевної порожнини – ліпосаркому. 

Про це пише ZAXID.NET.

У Львівському онкологічному регіональному лікувально-діагностичному центрі, де прооперували пацієнтку, розповіли, що жінка звернулася по допомогу до лікарів лише тоді, коли їй вже важко було ходити, дихати, вона не могла їсти.

"У пацієнтки виявили пухлину заочеревинного простору, яка практично заповнила всю черевну порожнину. Вона стискала органи черевної порожнини. Жінка знала, що у неї є пухлина, але боялася йти до лікарів. Прийшла лише тоді, коли пухлина вже не давала їй нормально жити», – розповів завідувач відділення абдомінальної хірургії Мирон Огорчак.

На початку лютого жінку прооперували. Операція тривала понад шість годин. Під час оперативного втручання хірурги видалили пухлину вагою понад 30 кг.

Гістологічне дослідження пухлини показало, що у пацієнтки була рідкісна пухлина черевної порожнини – ліпосаркома. Завдяки успішно проведеній операції прогноз у пацієнтки, як кажуть лікарі, є добрий, утім жінка має регулярно проходити консультації в онколога. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися