Вінничина

На Вінниччині росіянин понад рік користувався чужим посвідченням учасника бойових дій

7 грудня 2015, 12:49
0
0
Сподобалось?
0

У Вінниці в парку імені Ющенка чоловік пред’явив міліціонерам підроблене посвідчення учасника бойових дій. Виявилося, користувався ним чоловік понад рік. Про це пишуть «20 хвилин».

У травні місяці 2014 року уродженця міста Ангарськ Іркутської області РФ, що у 2006 році отримав український паспорт у Ладижині, знайшов на тротуарі біля школи-ліцею №7 на вулиці Червоних Партизан у Вінниці посвідчення учасника учасника бойових дій. У знайдене посвідчення, видане Дніпропетровським РВК міста Києва, чоловік вклеїв свою фотокартку відповідного розміру та використовував документ для власних потреб.

Дане посвідчення помітили правоохоронці лише 18 вересня 2015 року. Тоді підсудний, знаходячись в парку імені Ющенка, надав підроблене посвідчення учасника бойових працівникам міліції для встановлення його особи. Вінницький міський суд, 30 листопада 2015 року, визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у вигляді одного року умовно. До того ж, чоловікові доведеться заплатити на користь державі 1227 гривень 60 копійок у відшкодування вартості проведення криміналістичного дослідження.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися