Український пенсіонер створив на власному подвір’ї музей і став відеоблогером
Вінничина

Український пенсіонер створив на власному подвір’ї музей і став відеоблогером

2 жовтня 2020, 20:34
0
0
Сподобалось?
0

Дідусь Віктор Рудий на своєму подвір'ї у селі Високе, що на Вінниччині, створив справжній український музей. А щоб про нього дізнались українці — завів канал на YouTube та в Інстаграмі. 

Як пише 20 хвилин.Вінниця, Віктор Рудий власноруч зібрав музей українського побуту, або, як пенсіонер його називає «Музей у минуле», щоб популяризувати народні ремесла. Для його просування, він знімає блоги про свій музей. Робить це на звичайний телефон та заманює на екскурсії туристів зі всієї країни. Деякі відео вже набирають по кілька тисяч переглядів. 

⁠«У моєму музеї 560 експонатів. Всі вони заряджені позитивом, бо люди приносили їх мені з щирим серцем та душею. Знаходиться музей просто неба, оточений нашою українською природою», — пояснює у своєму блозі Віктор Рудий. 

За його словами, всі його експонати у робочому стані. Каже, прийшовши у музей ви побачите, і як піч горить, і відчуєте запах трав. 

«Я одразу прошу вибачення у глядачів мого каналу за не чисту українську мову, бо я розмовляю з тим акцентом, як у нас говорять у селі», — додає пенсіонер-блогер. 

Як дізнаємось з блогу Віктора, своїми відео він хоче залучати молодь до української історії. Після блогів чоловіка в музей почали приходити цілими родинами, організовують екскурсії для школярів з сусідніх сіл та міст. Як розповідає Віктор, віртуальний музей — це добре, але ще краще приїхати і все побачити на власні очі. Музей, пояснимо, знаходиться у селі Високе, а зв'язатись з Віктором можна у соцмережах.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися