До завтра на Волині підготують графіки відключення електроенергії
Волинь

До завтра на Волині підготують графіки відключення електроенергії

17 грудня 2014, 18:39
2
-1
Сподобалось?
-1

Сьогодні голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик провів відеоселекторну нараду щодо ситуації з економією енергоносіїв та оплати за них. Зокрема торкнулися і теми відключень електроенергії. За словами Володимира Гунчика, тут необхідно тримати руку на пульсі, аби ситуація не вийшла з-під контролю. Вихід - розробити графік відключень.

- Краще знати, коли відключать електроенергію, й відповідно до нього коригувати плани подальших дій, аніж раптово і без попередження зостатися без світла, - наголосив голова Волинської ОДА. - Необхідно регулювати процес, підлаштовувати графік нагальних справ, тоді промисловість також зможе планувати свою роботу без особливих втрат. Бо, якщо ми не візьмемо ситуацію під контроль, то маємо всі шанси повернутися у 90-ті, коли вимкнення були звичними.

Відтак, уже сьогодні керівники районів та міст обласного значення отримали проекти графіків вимкнень. На оперативний розгляд та внесення пропозицій - день-два. Уже в четвер область матиме загальний графік вимкнень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Олександр
    Олександр

    Чого постійно страждає Волинь ????? Як на війну , то хлопців з Волині, газ економити - Волинь тут як тут без гарячої води, електороенергія також ми в перших рядах. В Ковелі на машзаводі за тиждень 4 рази відключали електрику. Питання не в тому що тяжко потерпіти, питання в тому щоб було справедливо, як економити то всім одинаково. Для порівняння - Франківська обл з газом і гарячою водою, і електрика відключається 1 раз в тиждень. ДІСТАЛИ НА ВОЛИНЯКАХ ВИЛАЗИТИ ПОСТІЙНО !!!!!!!!!

    17 грудня 2014, 22:59
    Відповісти
  • Якщо пишите Гнчика
    Якщо пишите Гнчика

    Пишіть без помилок, хто виклав цю статтю яби звільнив))))) цитата: "Володимир Гунчик провів відео селекторну нараду щодо ситуації з економією енергоносіїв та оплати за них. Зокрема торкнулися і теми відключень електроенергії. За словами Володимира Гнчика"

    18 грудня 2014, 00:36
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися