Волиняни вдало виступили на відкритому чемпіонаті Тернополя з таеквон-до
Волинь

Волиняни вдало виступили на відкритому чемпіонаті Тернополя з таеквон-до

9 лютого 2015, 15:58
0
0
Сподобалось?
0

Нещодавно у Тернополі відбувся відкритий чемпіонат області з таеквон-до. Волинська федерація таеквон-до (ITF) представила і свою команду на цих змагань. Окрім волинян та господарів турніру за першість боролися представники шкіл таеквон-до з Рівного, Львова, Івано-Франківська та Києва (команда «Катан»). Змагання складалися із двох залікових дисциплін – туль-комплекс формальних вправ (боротьба з невидимим суперником) і масогі (спаринг).

– Команда Луцька, незважаючи на упередженість суддів в деяких боях, виступила вдало. Олександра Насірова (1 гіп) привезла золоті медалі, перемігши в обох дисциплінах. Вікторія Іванова (1 гіп) привезла з тернополя друге місце за туль і перше за спаринги, Мілан Крайванович (1 гіп) - 1-е місце в спарингу (категорія рейтинг), Максим Урін (1 гіп) та Мікула Олександр завоювали по два  комплекти срібних нагород в туль і масогі. Також наша команда виступила з показовим виступом, в дисципліні командний туль, зірвавши оплески глядачів.

Хочу окремо подякувати Ігорю Кінаху (1-ий дан – керівник команди і суддя), Івану Олексюку (1-ий дан, суддя), Олексію Крайвановичу -представнику команди з Луцька, - розповів президент Волинської федерації таеквон-до (ITF) Олександр Кінах (3-ій дан).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися