На Волині триває мобілізація — шукають кінологів для прикордонної служби
Волинь

На Волині триває мобілізація — шукають кінологів для прикордонної служби

24 березня 2015, 10:00
0
0
Сподобалось?
0

Волинський обласний військовий комісаріат із початку четвертої хвилі мобілізації впорався із поставленими завданнями на 77 відсотків: відправив до військових формувань 1500 військовозобов’язаних та 24 одиниці техніки національної економіки. Про це в ході оперативної наради доповів т.в.о. військового комісара обласного військового комісаріату Роман Кулик.

За словами Романа Анатолійовича, найкраще з організацією роботи впоралися у Любешівсько-Маневицькому ОРВК. Серед лідерів також Горохівсько-Локачинський, Ківерцівський та Нововолинський військові комісаріати.

– Наразі проводиться поставка мобілізаційних ресурсів до кінологічного центу прикордонної служби військ у місто Великі Мости Львівської області, – зауважив військовий комісар. – А також до 184-го навчального центру в місті Старичі та техніки національної економіки до 14-ї окремої механізованої бригади.

Також Роман Кулик повідомив, що до правоохоронних органів передано у розшук для встановлення місця перебування більше 6 тисяч волинян, із них лише 127 вдалося розшукати. До того ж правоохоронцями відкрито 40 кримінальних проваджень щодо перешкоджання проведення мобілізаційних заходів, зокрема не прибули за повісткою. Крім того, двох військовозобов’язаних засудили до трьох років позбавлення волі за ухилення від призову за мобілізацією.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися