У Луцьку буде посмертна виставка воїна-фотографа Віктора Гурняка
Волинь

У Луцьку буде посмертна виставка воїна-фотографа Віктора Гурняка

25 березня 2015, 10:25
0
0
Сподобалось?
0

У вівторок, 31 березня о 17:00 з ініціативи Луцького осередку «Пласту» у Галереї мистецтв Волинської організації національної спілки художників України відбудеться відкриття фотовиставки «Від Майдану до Війни». Автором світлин є пластун, фотокореспондент, боєць батальйону «Айдар» - Віктор Гурняк, який загинув у жовтні 2014 року на Луганщині, витягаючи поранених вояків АТО з місця бою.

Також на відкриття відбудеться презентація короткометражного відео про життя митця-героя, повідомили у прес-службі станиці "Луцьк Пласту".

Віктор Гурняк народився в 1987 році на Тернопільщині. Навчався в 27 загальноосвітній школі в Тернополі, згодом в Технічному коледжі Тернопільського Державного Технічного Університету (тепер Тернопільський національний технічний університет). Працював в щоденній газеті «20 хвилин» та був редактором пластового часопису «Цвіт України». Працював фотокореспондентом інформаційного агентства УНІАН, фотографував для міжнародної інформаційної агенції REUTERS. Спільно з друзями заснував фотоагенство LUFA. У 2014 році приєднався до команди інтернет-проекту INSIDER.

Разом з дружиною Іриною виховував доньку. Протягом останніх місяців життя Віктор забезпечував необхідним спорядженням бійців «Айдару», самостійно доправляв допомогу в зону АТО, допомагав із транспортуванням вантажів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися