Депутати Волиньради подали проект рішення про відставку голови Валентина Вітра через публікації журналістів
Волинь

Депутати Волиньради подали проект рішення про відставку голови Валентина Вітра через публікації журналістів

11 червня 2015, 23:19
0
0
Сподобалось?
0

Депутати Волинської облради Олександр Свирида (фракція ВО «Батьківщина»), Святослав Боруцький (фракція ВО «Свобода») та Володимир Бондар (позафракційний) подали проект рішення «Про звільнення голови обласної ради Вітра Валентина Степановича».

Про це інформує власкор «Вголосу».

У проекті пропонується: «достроково припинити повноваження голови обласної ради Вітра Валентина Степановича та звільнити його з займаної посади».

Як зазначено у пояснювальній записці, «розробка даного проекту рішення зумовлена втратою довіри головою Волинської обласної ради Вітром В. С. серед великої кількості депутатів обласної ради та населення області. До цього зокрема призвели численні дії голови обласної ради Вітра В. С., які асоціюються в журналістів та значної кількості населення з можливими корупційними діяннями і створюють негативний імідж обласної ради».

У документі також вказується на численні публікації у волинських ЗМІ про сумнівні діяння голови обласної ради, пов’язані з майновими оборудками, продажем автомобілів ради за демпінговими цінами, непрозорими призначеннями керівників окремих комунальних підприємств тощо.

«Ці публікації кидають тінь недовіри на всіх депутатів обласної ради. Особливо негативно такі дії голови обласної ради Вітра В. С. сприймаються населенням області, абсолютна більшість якого підтримувала вимоги Революції гідності і ставила підвищені вимоги до представників оновленої влади, дії якої не повинні були би викликати жодних сумнівів щодо їх відповідності ідеалам Майдану», – йдеться у пояснювальній записці.

Від себе додамо, що такий крок виглядає дещо популістським, адже про відставку керівника обласної ради заговорили практично напередодні нових місцевих виборів. Тож підняте питання уже практично не актуальне (навіть якщо воно й має під собою грунт), проте на ньому можна буде непогано пропіаритися. Все-таки на носі вибори…


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися