ВАКС заарештував депутата Волинської облради, якого спіймали на хабарі
Україна

ВАКС заарештував депутата Волинської облради, якого спіймали на хабарі

15 вересня 2023, 11:12
0
0
Сподобалось?
0

Вищий антикорупційний суд заарештував депутата Волинської облради Валентина Кошельника, якого спіймали на хабарі. Його взяли під варту з альтернативою 900 тисяч грн застави.

Таке рішення у п'ятницю, 15 вересня ухвалив слідчий суддя ВАКС Віктор Маслов, - пише Слово і діло.

Нагадаємо, у вівторок, 12 вересня, співробітники Нацполіції спіймали депутата облради, який керував спортивним ліцеєм, на отримані останнього траншу хабаря загальною сумою 35 тисяч доларів. За ці кошти він обіцяв посприяти громадянину у придбанні земельної ділянки, що розташована на території однієї з територіальних громад Волинської області, для створення на ній підприємства з утилізації відходів. Згодом Валентина Кошельника відсторонили від обов'язків керівника ліцею.

«Клопотання старшого детектива НАБУ задовольнити частково. Застосувати до підозрюваного Кошельника Валентина Івановича запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Визначити строк тримання від вартою до 10 листопада 2023 року», – оголосив суддя.

Одночасно підозрюваному депутату визначили альтернативу у виді 900 тисяч грн застави. У разі внесення коштів на нього покладуть наступні обов'язки: прибувати за першим викликом; не відлучатися з Волинської області без дозволу; повідомляти про зміну місця проживання та місця роботи; утримуватися від спілкування зі свідками; здати закордонні паспорти і носити електронний браслет.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися