Нардеп від Луцька Ігор Лапін придбав одразу дві квартири у центрі міста
Волинь

Нардеп від Луцька Ігор Лапін придбав одразу дві квартири у центрі міста

5 листопада 2015, 10:37
0
1
Сподобалось?
1

Народний депутат Ігор Лапін, обраний у місті Луцьку 2014 року від «Народного фронту», придбав дві двокімнатні квартири в новобудові в центральній частині міста.

Про це власкору «Вголосу» повідомили власні джерела.

«Нардеп від Луцька Ігор Лапін придбав дві двокімнатні квартири в ЖК «Центральний», який перебуває на стадії активного будівництва. Площа квартир – по 67 квадратів. Орієнтовна вартість одного квадратного метра – близько 14 тисяч гривень. Таким чином, вартість однієї квартири становить понад 930 тисяч гривень», – розповіло джерело.

Забудовником ЖК «Центральний» є ТзОВ «Волиньбудіндустрія». 10-поверховий будинок розташований у Луцьку на розі вулиць Шопена-Огієнка. Поряд є стадіон «Авангард» й історичний факультет Східноєвропейського університету імені Лесі Українки. Здачу будинку заплановано на 2 квартал 2016 року.

Відзначимо, що житловий комплекс «Центральний», за першим паспортом будівництва був нічим іншим як «Луцьким гуманітарним університетом та студентськими гуртожитками». Однак приблизно місяць назад цей паспорт зник, хоча від самого початку було видно, що тут будується житловий будинок.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися