Чи заборонять храмам у Луцьку використовувати гучномовці?
Волинь

Чи заборонять храмам у Луцьку використовувати гучномовці?

18 листопада 2015, 16:14
4
0
Сподобалось?
0

На сайті Луцької міської ради зареєстрували петицію щодо заборони використання зовнішніх гучномовців церков та храмів. Автор петиції Олександр Бородулін посилається на те, що галас, який спиняють гучномовці поруч з житловими будинками, не дає людям виспатись. 

«Ця петиція не пов’язана з будь якою з конфесій або релігій. Згідно Конституції України - кожен громадянин має право на відпочинок у вихідний день», – зазначив автор петиції.

За два дні вона набрала майже 90 голосів. Аби петицію розглянули у міськраді, за неї протягом чотирнадцяти діб повинні проголосувати 300 людей.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • nata
    nata

    Я - перша!!! І всі наші довколишні багатоповерхівки з руками і ногами за. Розкажіть будь ласка детальніше. ми втомилися боротися з УПЦ МП, яке нещодавно без нашої згоди звело у нашому спальному мікрорайоні храм і тероризує нас своїми іноземними піснеспівами та антиукраїнськими промовами. Зверталися і вміську раду попереднього скликання, і в прокуратуру, і в адміністрацію президента. Говорять про вільне віросповідання, мовляв, хочуть, хай моляться. Але навіщо нас насаджувати їхнє? ЦЕ РЕЛІГІЙНЕ НАСИЛЬСТВО!!! Спасибі автору подання. Дайте будь ласка контакти, щоб можна було активно організувати людей. Буде не триста, а тисячі підписів!

    18 листопада 2015, 16:50
    Відповісти
  • nata
    nata

    http://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/39 Усіх, кого цікавить це питання - реєструйтеся!!! або тел. у відділ звернень міської ради: 777 879

    18 листопада 2015, 17:11
    Відповісти
  • сусід
    сусід

    А БУДЕ ПЕТИЦІЯ ПРО НІЧНІ КЛУБИ? ЧИ МОЖЕ ВОНИ НІКОМУ НЕ ЗАВАЖАЮТЬ?

    18 листопада 2015, 17:47
    Відповісти
  • Віктор
    Віктор

    Церква, що на Ріненській, вже задовбала. Геть попи знахабніли. Чесне слово, реве як мусульманська мечеть. Раніше ходив до цієї церкви, а тепер зненавидів.

    18 листопада 2015, 21:34
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися