У луцькому садочку відбувся благодійний концерт заради підтримки дітей-сиріт померлого солдата
Волинь

У луцькому садочку відбувся благодійний концерт заради підтримки дітей-сиріт померлого солдата

27 квітня 2016, 23:30
0
1
Сподобалось?
1

Минулого тижня у луцькому садочку №16 відбувся благодійний концерт присвячений воїнам АТО, тим хто загинув, а також батькам тих вихованців садочка, чиї батьки служили або несуть службу зараз у зоні бойових дій на Донбасі. Він став продовження благодійної програми заходів, які тривають у садочку з початку року. Концертну програму спільно готували працівники закладу та вихованці. Діти багато співали про мир.

Серед глядачів на концерті були присутні діти померлого волинського воїна Андрія Кравчука та їхня бабуся Людмила Вікторівна.

Як зазначила директор дошкільного закладу Валентина Федорук, для вихованців садочка такі заходи – чудовий урок доброти та патріотизму. Також діти долучаються до благодійної справи. Адже під час концерту збирали кошти для чотирьох сиріт Андрія Кравчука. Гості концерту кидали свої пожертви у скриню. Таким чином вдалося зібрати понад півтори тисячі гривень. Ці кошти долучили до понад 4500 гривень, які були зібрані у березні на благодійному ярмарку. Усю суму й передали Людмилі Вікторівні, яка доглядає чотирьох онуків (10-річну Настю, 8-річного Максима, 7-річного Дмитра і 5-річну Аню) – усі разом вони мешкають у Ківерцівському районі. Окрім грошей сім’ї померлого воїна передали зібраний дитячий одяг. Колектив садочка закупив для дітей Андрія Кравчука солодощі, а вихованці дошкільного закладу поділилися з ними іграшками та книжечками.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися