У Луцьку засудили групу з 12 наркоторговців
Волинь

У Луцьку засудили групу з 12 наркоторговців

19 червня 2016, 23:37
0
0
Сподобалось?
0

Сімох членів організованої злочинної групи визнано винними у незаконному виготовленні, неодноразовому збуті психотропних речовин (амфетаміну) в особливо великих розмірах, організації та утриманні місць для незаконного виготовлення психотропних речових, а також у придбанні і зберіганні обладнання, призначеного для виготовлення психотропних речовин, розміщенні коштів, здобутих від незаконного обігу психотропних речовин у банках та їх використання з метою продовження незаконного обігу психотропних речовин.

Луцький міськрайонний суд призначено їм покарання у виді реального позбавлення волі на строк від 9 до 14 років (залежно від ролі кожного з учасників організованої групи) з конфіскацією майна.

Ще чотирьох злочинців визнано винними у незаконному збуті, придбанні і зберіганні з метою збуту психотропних речовин (амфетаміну) та особливо небезпечних наркотичних засобів (канабісу) й призначено їм покарання у виді позбавлення волі від 4-х до 6-ти років. Двох із них звільнено від відбування покарання із встановленням трьохрічного іспитового строку. До інших двох також застосовано конфіскацію майна.

Водночас одного наркоторговця виправдали через недостатність доказів, у зв’язку з чим на вирок суду прокуратура Волині готує апеляційну скаргу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися