«Національний корпус» та «Самооборона Волині» пікетували луцький суд через рішення у справі прес-сектаря «Варти порядку»
Волинь

«Національний корпус» та «Самооборона Волині» пікетували луцький суд через рішення у справі прес-сектаря «Варти порядку»

26 травня 2017, 12:48
0
0
Сподобалось?
0

Понад сотня людей влаштували акцію протесту під Луцьким міськрайонним судом з вимогою карати водіїв, яких керували в стані алкогольного сп'яніння. Причиною для такої акції стало рішення судді Олега Ющука про виправдання прес-секретаря громадського формування «Варта порядку» Олександра Волянюка , на якого склали протокол за ст. 130 (керуванням транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння).

Про це повідомляє «ВолиньPost».
На акцію прийшли представники різних вікових та соціальних категорій. Були атовці, правозахисники, члени громадських організацій, активісти «Самооборони», «Національного Корпусу» та інші.
До учасників акції підходив голова суду Михайло Квятковський. Він зауважив, що згідно правил суддівської етики не може коментувати рішення колег, зокрема, й в справі по Волянюку. Водночас суддя висловив думку, що всі п'яні водії мають бути покарані згідно закону.
Учасники акції передали до суду звернення, в якому вимагають покарання для Олександра Волянюка та відставки судді Олега Ющука, який визначив своїм рішенням, що алкотестер, яким освідували Волянюка, був несправним.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися