Волинській танкісти в умовному бою на навчаннях знищили чотири американських «Абрамси»
Волинь

Волинській танкісти в умовному бою на навчаннях знищили чотири американських «Абрамси»

4 травня 2018, 18:26
0
0
Сподобалось?
0

У Німеччині відбуваються Міжнародні військові навчання країн НАТО та їх союзників Combined Resolve X. За легендою маневрів рота десантників з 79 десантно-штурмової бригади з Миколаєва та танковий взвод 14 окремої механізованої бригади з Володимира-Волинського здійснили марш у заданий район. Українські військовослужбовці кілька разів вступали в умовний бій із противником – зведеним загоном американських та грузинських військовослужбовців. У ході навчань волинські танкісти на українських «Оплотах» влаштували засідку та умовно знищили чотири американські танки «Abrams» та два вертольоти «Apache».

«Без значних втрат зведеному підрозділу ЗС України вдалося дістатися точки призначення. Після цього, десантники замінували важливі шляхи сполучення та разом з танкістами влаштували засідку», – йдеться у повідомленні прес-служби Сухопутних військ ЗСУ.

Зведений підрозділ 79 окремої десантно-штурмової бригади та 14 окремої механізованої бригади під час наступу зайшов глибоко в тил противника та зайняв оборону поблизу містечка Равенсдорф. Загалом, на даний час українським військовим вдалося знищити понад 10 одиниць техніки, серед яких 4 танки «Abrams», 4 бронемашини «Bradley», два вертольоти «Apache» та декілька автомобілів HMMV, а також до 20 чоловік особового складу. 

З нашого боку втрати склали 1 БТР, 2 танки, та 13 військовослужбовців.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися