Марія ПАВЛЯШИК
Волинь

З «Вісником+К» несе новини землякам

7 червня 2019, 13:45
0
0
Сподобалось?
0

Марія Павляшик із села Качин, що на Камінь-Каширщині, десять років тому прийняла місцеве відділення поштового зв’язку від рідного брата Івана, який вирішив пов’язати своє життя з чернечим послухом.

До цього працювала в сусідньому Заліссі. І так припала їй до душі газета «Вісник+К», що дівчина збільшила передплату до 120 примірників на попередньому місці роботи, а згодом – і на новому.

– Було 37 екземплярів газети, а стало понад 100. Це найбільше з-поміж усіх друкованих видань, які до нас надходять, – розповідає доброзичлива та життєрадісна Марія Миколаївна. – Люди із задоволенням читають «Вісник» та журнал «Люди і долі» також. А ще ж газета «Між нами бабами» оптимізму додає. От тільки б трохи більше цих видань у роздріб надходило! – висловлює побажання.

А допомагає Марії Павляшик листоноша Ольга Батракова. Удвох вони доправляють передплату в три села: Качин, Олександрію та Ставище.

Окрім роботи, яку любить, дівчина закохана ще й у квіти, тому з любов’ю їх доглядає. До душі їй і вишивання. А позаяк Марійка живе лише з мамою, то доводиться й орати, й волочити, і саджати в полі, а ще утримувати господарство. Коли тільки встигає! Каже, що з «Вісником+К» і по життю цікавіше йти.

Наталія ЛЕГКА, Волинська область

Фото автора

Дій активно! Живи позитивно!

Конкурс журналістських матеріалів «Дій активно! Живи позитивно!» ініційований Благодійним фондом Олександра Шевченка та Українським журналістським фондом.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися