Бартулович підсилив клуб-конкурент «Волині», який також прагне підвищитись у класі
Волинь

Бартулович підсилив клуб-конкурент «Волині», який також прагне підвищитись у класі

22 січня 2020, 14:06
0
0
Сподобалось?
0

Кілька днів тому стало відомо, що футбольний клуб «Волинь» розстався із досвідченим хорватським півзахисником Младеном Бартуловичем. Повідомлялося, що він залишив «хрестоносців» добровільно. Відомо також, що його контракт з «Волинню» завершився наприкінці минулого року.

Однак Младен одразу отримав низку пропозицій від українським команд, у тому числі, з найвищого дивізіону. Зокрема,  відкрито зацікавленість виявляли львівські «Карпати», подейкують, що не проти його були бачити і в Дніпрі. Однак Бартулович погодився на пропозицію першолігового «Інгульця», який разом із «Волинню» бореться за путівки в еліту.

Офіційно про підписання сьогодні повідомив сайт клубу з Кіровоградщини. Особисто на переговори з Бартуловичем до Дніпра їздив президент «Інгульця» Олександр Поворознюк.

«Я обіцяв, що без контракту з Бартуловичем додому не повернуся. Тому хочу повідомити – своєї обіцянки я дотримав, відтепер Младен є повноправним членом нашої команди, нашої дружної сім'ї. Не скажу, що наші переговори були легкими, можливо, найскладнішими за весь час існування клубу. Однак ми зуміли домовитися, знайти рішення, яке влаштувало обидві сторони. Тому хочу привітати з цією подією уболівальників «Інгульця», всіх шанувальників нашої команди, адже не сумніваюся – з Бартуловичем гра команди стане ще яскравішою, динамічною і видовищною, а де буде чудова гра, там неодмінно з'явиться і гідний результат», передає клубна прес-служба слова Поворознюка.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися