ФК «Волинь» таки дограє сезон у першій лізі
Волинь

ФК «Волинь» таки дограє сезон у першій лізі

11 червня 2020, 21:21
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні у Києві на НСК «Олімпійський» відбулася позачергова конференція Професійної футбольної ліги України, під егідою якої проходять змагання першої та другої ліг. Прихильники волинського футболу з нетерпінням чекали завершення епопеї навколо продовження або закінчення першолігової першості, у якій виступає луцька «Волинь». Як відомо, за підсумком осінньої частини чемпіонату лучани посідають друге місце, а отже претендують на одну з трьох прямих путівок до прем’єр-ліги. Вирішити долю чемпіонату ПФЛ та клуби намагалися уже кілька разів. Трійка лідерів – «Рух», «Волинь» та «Минай» – були не проти дострокового припинення чемпіонату з фіксацією результатів на момент цієї самої зупинки. Однак у верхній частині турнірної таблиці щільність команд дуже висока, і, як мінімум, ще три клуби не проти позмагатися за підвищення у класі. Зрештою сьогодні відбулося фінальне голосування за формат завершення першої ліги.

За повноцінне догравання чемпіонату згідно календаря проголосували «Металіст 1925», «Рух», «Інгулець», «Агробізнес», «Оболонь-Бровар», «Кремінь», «Гірник-Спорт», «Минай», «Прикарпаття», «Металург» та «Черкащина. Проти висловилися «Чорноморець», «Миколаїв», «Авангард» та «Балкани».

Представник «Волині» утримався, ставши фактично єдиним клубом із лідерського пелетону, який не продемонстрував бажання грати до кінця.

Але рішення про догравання прийняте. «Волинь» розпочне другу частину чемпіонату 24 червня матчем в Одесі з «Чорноморцем». Поки що лучани продовжують готуватися до відновлення сезону. Якщо раніше команда Андрія Тлумака напівлегально зіграла низку контрольних зустрічей, зокрема, з «Карпатами», ФК «Львів», «Агробізнесом» тощо, то нині тренування продовжуються у більш звичному режимі. У планах «хрестоносців» ще один контрольний матч із одним із «Минаєм» із Закарпаття.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися