«Волинь» у компенсований уникла поразки від «Кременя»
Волинь

«Волинь» у компенсований уникла поразки від «Кременя»

4 липня 2020, 21:17
0
0
Сподобалось?
0

У луцької «Волині» своєрідні взаємовідносини з кременчуцьким «Кременем». Хоч команда з Полтавщини ніколи не хватала зірок з неба ні у вищій, ні у першій лігах, у рідних стінах вона практично виходила переможцем у протистояннях з лучанами. Тож і цього разу слід було очікувати непростого виїзду до Кременчука, не зважаючи на те, що «Волинь» серед лідерів першої ліги, а «Кремінь» бореться у ній за виживання.

«Кремінь» – «Волинь» – 1:1

Голи: 1:0 – Сула (50), 1:1 – Кожанов (90+2).

«Кремінь»: 1. Олійник, 2. Бичков, 17. Курелєх (14. Черниш, 62), 16. Головко, 4. Клюс (15. Дмитрієв, 15), 5. Литвяк, 6. Лобода (9. Бафталовський, 55), 23. Моцик (13. Пилипенко, 64), 18. Кривенко (10. Козлов, 46), 7. Мурашов, 11. Сула.

«Волинь»: 78. Літовченко, 18. Приндета, 3. Сімінін – к, 93. Цюпа, 11. Сад, 16. Рябов, 34. Климець (28. Кобзар, 81), 21. Конкольняк (29. Кожанов, 46), 95. Курко, 10. Хагназарі (26. Мартинюк, 67), 22. Волошинович (14. .

У стартовому складі лучан у звітному поєдинку відбулося кілька змін. Повернувся після дискваліфікації Іван Цюпа, ще тренерський штаб вирішив притримати на другий тайм головну ударну силу «Волині» Дениса Кожанова, натомість з перших хвилин на полі був Ярослав Конкольняк.

Матч «Волинь» розпочала краще, ніж у двох попередніх турах, а головне агресивніше попереду, хоча все ще не ідеально. «Хрестоносці» частіше намагалися пробивати по воротах, навантажуючи роботою Андрія Олійника. Лише наприкінці тайму господарі поля дещо посміливішали й провели кілька непоганих атак. Найближче до взяття воріт був Богдан Литвяк, який ударом зльоту з кута штрафного майданчика намагався поцілити у дальню дев’ятку воріт Сергія Літовченка.

На другий тайм, як і очікувалося, у «Волині» на поле вийшов Денис Кожанов. Лучани одразу взялися атакувати агресивніше. Буквально одразу класний момент партнери створили для Сіаваша Хагназарі, однак іранцю забракло влучності. «Волинь» почала брати в облогу половину поля «Кременя», але господарі поля зуміли втекти в контратаку, яку перед самим штрафним майданчиком з порушенням правил зупинив Сергій Літовченко. Голкіпер лучан отримав «гірчичник», а господарі поля право на небезпечний штрафний за метрів 20 від воріт. Дмитро Сула ніби рукою з цієї позиції у правий кут воріт, Літовченко навіть не смикнувся – 1:0.

Лучани на кілька хвилин зупинилися, й господарі могли одразу закріпити свою перевагу. В одному з епізодів гравець «Кременя» пробачив «Волинь», не поціливши у ворота з кількох метрів, також Літовченко суперовий удар Литвяка. Але ступор у «хрестоносців» тривав недовго. Гра швидко вирівнялася, а згодом повністю перейшла на половину поля «Кременя», який тепер зрідка огризався. Лучани створили достатньо моментів, бодай для нічиї, але м’яч вперто не йшов у ворота Олійника. Врятувати гру вдалося лише у компенсований час. Масована атака «Волині» завершилася серією ударів «хрестоносців» по воротах, але всі вони йшли у блоки, тільки от після пострілу Джемаля Кизилатеша м’яч вручив у руку гравцю «Кременя». Оскільки це відбулося у штрафному майданчику, арбітр призначив 11-метровий. Напрямок удару штатного пенальтиста «Волині» Кожанова голкіпер вгадав, але відбити не зміг. 1:1 – закономірний підсумок для цієї гри.

Чергова втрата очок посунула ФК «Волинь» з третього місця, оскільки усі конкуренти у цьому турі здобули перемоги. «Хрестоносців» у турнірній таблиці випередив «Агробізнес».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися