У Луцьку на двох вулицях встановлять сучасне освітлення
Волинь

У Луцьку на двох вулицях встановлять сучасне освітлення

28 липня 2020, 09:36
1
0
Сподобалось?
0

У Луцьку реконструюють мережі зовнішнього освітлення на вулицях Гулака-Артемовського та Данила Галицького.

Відкриті торги для пошуку підрядників оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 31 липня, пише ІА Волинські новини.

Вартість реконструкції мереж зовнішнього освітлення на вулиці Данила Галицького оцінюють у 326 629 гривень, а на вулиці Гулака-Артемовського – у 119 679 гривень.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання, працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, і документально підтвердженого досвіду виконання аналогічного договору.

Роботи включатимуть демонтаж 27 світильників з люмінесцентними або ртутними лампами та установлення 28 світлодіодних (60 Вт) світильників на вулиці Гулака-Артемовського, а також демонтаж 53 світильників із люмінесцентними або ртутними лампами й установлення 53 світлодіодних (18 – 80 Вт, 35 – 100 Вт) світильників на вулиці Данила Галицького.

Реконструювати мережі зовнішнього освітлення планують до жовтня поточного року.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Мария Вергун
    Мария Вергун

    Давно пора в городах добавить больше освещения, ламп и фонарей. Я в квартире тоже поменяла полностью освещение на лед лампы, очень красиво , и ярко стало в доме. Покупала сразу всё освещение, включая точечные светильники, люстры и настольные лампы - в одном магазине по низким ценам - https://fpluslight.com.ua/

    28 червня 2021, 20:33
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися