«Волинь» взяла «стовідсоткових» три очка у матчі з аутсайдером
Волинь

«Волинь» взяла «стовідсоткових» три очка у матчі з аутсайдером

3 серпня 2020, 19:43
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні луцькі футболісти завітали до селища Щасливе на Київщині, де провели виїзний матч із головним аутсайдером першої ліги – «Черкащиною», яка за три тури до фінішу чемпіонату мали в активі всього 7 очок.

«Черкащина» – «Волинь» – 0:2

Голи: 0:1 – Волошинович (21), 0:2 – Климець (41).

«Черкащина»: 13. Старченко, 22. Нестеренко, 44. Дмитренко, 32. Лухтанов, 3. Сулейман (2. Олійник, 82), 26. Цурупін, 10. Морозенко – к (9. Долгий, 60), 8. Георгієв, 11. Нечай (14. Захаревич, 46), 29. Малєй (95. Погранічний, 46), 7. М. Тищенко (70. А. Тищенко, 69).

«Волинь»: 1. Леванідов, 26. Мартинюк, 3. Сімінін – к, 18. Приндета, 21. Конкольняк (93. Цюпа, 50), 8. Чачуа, 11. Сад (17. Михалик, 64), 22. Волошинович (14. Кизилатеш, 72), 29. Кожанов, 34. Климець (23. Норенков, 80), 9. Куліш (28. Кобзар, 86).

Вилучення: Погранічний (90).

Хоча, на відміну від попереднього матчу із запорізьким «Металургом», лучани не досягли розгромного результату, проте перевага «хрестоносців» над суперниками була ще більш помітною. Як це не дивно звучить, фарт у цьому поєдинку був на боці «Черкащини». І тільки він дозволив уникнути крупної празки. Уже на 5-й хвилині матчу у лучан виник подвійний супер-момент, коли Ростислав Волошинович та Стансілав Куліш обстріляли з інтвервалом у кілька секунд стійки воріт «Черкащини». І хоча моментів гострих моментів у «Волині» не бракувало, швидкий гол не відбувся. Лише на 21 хвилині Волошинович після скидки від Куліша ударом приблизно від лінії штрафного майданчика перекинув Дениса Старченка. Неодноразово намагався збільшити свій бомбардирський доробок Денис Кожанов. Найкращим його шансом був удар зі штрафного, після якого м’яч поцілив у поперечину. Натомість Кожанов відзначився гольовою передачею під час другого взяття воріт. Його простріл з флангу на дальній штанзі замкнув Олександр Климець. Бився за дебютний гол за «Волинь» і Куліш, але й цього разу йому не пощастило. Станіслав то залазив в офсайд, то занадто довго  обробляв м’яч, або ж його удари «грузли» у ногах оборонців. Ще могли забити Богдан Кобзар, Джемаль Кизилатеш, Абмросій Чачуа.  До честі господарів поля, вони не боялися пропустити більше й до останнього думали бодай про гол престижу. Найближчим до цієї мети був Ярослав Захаревич.

За два тури до завершення чемпіонату «Волинь» має шанс закріпитися на третьому місці у турнірній таблиці. Попереду у лучан ще матчі з «Гірником-Спортом» у Луцьку та з «Минаєм» на виїзді.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися